Bőrfiatalító, bőrszerkezet javító Skinbooster kezelések

A Skinbooster kezelés nem a hagyományos hialuronsavas feltöltések által történő volumenpótlásra szolgál, hanem a bőr középső rétegében fejti ki hatását, normalizálja a vízegyensúlyt, ezáltal ragyogóvá és simává téve a bőrt.
Bőrfiatalító, bőrszerkezet javító Skinbooster kezelések

PROFHILO

A hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése

A forradalmian új Profhilo kezelés nemcsak természetesen volumenizálja, és emeli az arcot, hanem átalakítja az öregedő és megereszkedett szöveteket a jelentős feszesítő hatást biztosítva.

A Profhilo a jelenleg elérhető egyik legmagasabb koncentrációjú hialuronsav alapú töltőanyag, amely segít visszaállítani az öregedő, rugalmasságát vesztett bőr feszességét és hidratáltságát.

A piacon egyedülálló koncentrációjú hialuronsav elegyet bio esztétikai pontokon (5-5 meghatározott ponton) fecskendezzük be, amely után azonnal elkezd szétterülni a bőrben. Az eredmény szinte azonnal látható, természetes megjelenést biztosít és látványos megújulást eredményeznek a bőr szerkezetében is. (Bio-remodeling).

A kezelés a test bármely területén elvégezhető ahol a bőr szerkezetének a megújítása a cél. Leggyakrabban az arc, nyak, dekoltázs, dohányzó ráncok, kézfejek fiatalítására, de akár a rugalmasságát vesztett felkar és belső comb bőrének kezelésére is használható.

A kezelésnél 2 ml Profhilot anatómiailag meghatározott bio esztétikai pontokba injektáljuk, ahonnan fokozatosan fejti ki hatását, egyenletes elosztást biztosítva a bőrben. A páciensek visszajelzése alapján a módszer fokozatosan, jelentősen javítja a bőr minőségét, teljes hatása két hónap után alakul ki. A protokol alapján évente kétszer javasolt a kezelést elvégezni.

NCTF 135 HA

Exkluzív rejuvenációs, bőrminőség javító kezelés, mellyel a legérzékenyebb területek is kezelhetőek.

Az NCTF 135 egy vízállagú polirevitalizációs készítmény, melynek több mint 50 összetevője között hialuronsav, 12 fajta vitamin, aminosavak, nukleinsavak, koenzimek, antioxidánsok és különféle ásványi anyagok szerepelnek. Alkalmas az arc, a homlok, a nyak, a száj környéke, a dekoltázs, a szemkörnyék és a kézfejek megfiatalítására.

Kinek ajánljuk a kezelést?

A kezelés minden korosztály számára javasolt, a bőrminőség javítására, a bőrtömörség megőrzése céljából. A minden bőrtípus számára alkalmas Skinbooster hatóanyag, tökéletes megelőző kezeléséként, de a már meglévő finomvonalak esetén is hatékony. Klinikai vizsgálatok igazolják a készítmény anti-aging hatását.

Az NCTF 135 HA eljárással a kisebb részterületek is kezelhetők az arcon, a szemkörnyék érzékeny bőre, a száj körüli dohányzó ráncok, a homlokráncok vagy nyaki ráncok is.

Milyen eredményre számíthat a kezelés után?

 • a bőr hidratáltabbá, feszesebbé válik, visszakapja a bőr egészséges ragyogását
 • a bőrfelszín egyenletessé válik
 • a bőrtömörség javul
 • a pórusok mérete csökken
 • a száj körüli vonalak kisimulnak
 • a nyak feszessége és rugalmassága látványosan javul

Szemkörnyék kezelés esetén

 • a szarkalábak halványulnak
 • a sötét karikák enyhülnek

Gyakori kérdések

 • Mi a Skinbooster kezelés és hogyan működik?

  A Skinbooster kezelés egy olyan bőrfiatalító és bőrszerkezet javító eljárás, ami nem a hagyományos hialuronsavas feltöltések volumenpótlására szolgál. A kezelés középső rétegében fejti ki hatását, normalizálja a bőr vízegyensúlyát, így ragyogóvá és simává teszi a bőrt.

 • Mi a Profhilo kezelés és miben különbözik a hagyományos hialuronsavas arcfeszesítésektől?

  A Profhilo kezelés egy új megközelítése a hialuronsavas arcfeszesítésnek. Nemcsak természetesen volumenizálja és emeli az arcot, hanem átalakítja az öregedő és megereszkedett szöveteket is, jelentős feszesítő hatást biztosítva. A Profhilo a legmagasabb koncentrációjú hialuronsav alapú töltőanyag, amely visszaállítja az öregedő bőr feszességét és hidratáltságát.

 • Hogyan működik az NCTF 135 HA kezelés és milyen területeken alkalmazható?

  Az NCTF 135 HA egy vízállagú polirevitalizációs készítmény, amely több mint 50 összetevőt tartalmaz, mint például hialuronsav, vitaminok, aminosavak, nukleinsavak, koenzimek és antioxidánsok. Ez a kezelés alkalmas az arc, homlok, nyak, száj környéke, dekoltázs, szemkörnyék és kézfejek megfiatalítására is.

 • Kinek ajánlott az NCTF 135 HA kezelés és milyen eredmények várhatók?

  Az NCTF 135 HA kezelés minden korosztály számára javasolt a bőrminőség javítása és bőrtömörség megőrzése céljából. Klinikai vizsgálatok igazolják az anti-aging hatását. A kezelés hatékonyan kezeli a kisebb részterületeket is, mint például a szemkörnyék érzékeny bőrét vagy a száj körüli dohányzó ráncokat. Az eredmények közé tartozik a bőr hidratáltsága és feszessége, az egyenletesség, a bőrtömörség javulása, a pórusok méretének csökkenése és a vonalak kisimulása.

Szolgáltatásaim

Szeretnél javítani a megjelenéseden, és ezzel magabiztosabb lenni műtéti beavatkozás nélkül? Látványos és hosszan tartó megoldások, professzionális termékekkel.

Látogass el hozzám!

Szakmai precizitásomat és maximális figyelmemet kínálom Neked a nálam töltött idő alatt.