Gyakori kérdések

Hasznos tudnivalók. Az alábbiakban összegyűjtöttem a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, melyeket feltesztek nekem.

Hyaluronsavas ajakfeltöltéssel kapcsolatos kérdések

 • Mi az ajakfeltöltés célja és milyen problémákra jelenthet megoldást?

  Az ajakfeltöltés célja az ajkak méretének és formájának korrigálása, valamint a száj körül megjelenő apró ráncok eltüntetése. Egyeseknek vékony vagy aszimmetrikus ajkakat lehet ezzel korrigálni, míg másoknál az öregedéssel járó ajakráncokra jelenthet megoldást.

 • Miben különbözik a Russian Lips technika más ajakfeltöltési módszerektől?

  A Russian Lips egy speciális ajakfeltöltési technika, amellyel az ajkakat szív alakúra formázzák. Az eljárás célja nem az ajkak vastagítása és az extrém volumenizálás, hanem az ajkak kontúrjainak kihangsúlyozása és a száj középső részének formázása, hogy gyönyörű lapos, telt ajkakat eredményezzen.

 • Kinek ajánlott a Russian Lips technika?

  A Russian Lips technika mindenki számára alkalmas, akár valaki először vesz részt ajakfeltöltésen, akár már többször is kipróbálta a beavatkozást. Azonban fontos megjegyezni, hogy ha korábban nagy mennyiségű töltőanyaggal töltötték fel az ajkakat más technikával, akkor a Russian Lips technika eredménye kevésbé lesz látványos és esztétikus. Ilyen esetekben érdemes előbb oldásra bejelentkezni.

 • Milyen fájdalomra lehet számítani az ajakfeltöltés során?

  Az ajakfeltöltés szinte alig érezhető fájdalommal jár, mivel az előzetes érzéstelenítés és a finom technika segít enyhíteni a kellemetlenséget. A szakember prémium anyagokkal dolgozik és a legnagyobb szakértelemmel végezheti el a beavatkozást, ezért a kockázatok minimálisak.

Hyaluronsavas ráncfeltöltéssel kapcsolatos kérdések

 • Kinek ajánlott a hyaluronsavas ráncfeltöltés és arcszobrászat?

  A hyaluronsavas feltöltések és arcszobrászat kiváló megoldást nyújthatnak azoknak, akik szeretnék visszanyerni az arcuk fiatalságát, és eltüntetni vagy enyhíteni a ráncokat, barázdákat és megereszkedéseket. A kezelések jó választás lehetnek azok számára, akik nem kívánnak vagy nem alkalmasak sebészeti beavatkozásra, de mégis szeretnék frissíteni és megújítani az arcukat. Fontos azonban, hogy bármilyen esztétikai kezelés előtt konzultáljanak egy szakemberrel, hogy megfelelően meg tudják tervezni a kezelést és megfeleljenek az egyéni igényeknek és elvárásoknak.

 • Milyen előkészületeket kell tenni a hyaluronsavas kezelés előtt?

  A kezelés előtt fontos konzultálni egy tapasztalt orvossal vagy esztétikai szakemberrel, hogy megvitassák az elvárásokat és a lehetséges eredményeket. A kezelés előtt az orvosnak ismernie kell az esetleges egészségügyi problémákat és allergiákat. Az injekció előtt néhány napig kerülni kell a vérhígítók, fájdalomcsillapítók, gyulladáscsökkentők és alkohol fogyasztását, hogy minimalizáljuk a duzzanat és zúzódások kockázatát a kezelés után.

 • Mikor lehet látni az eredményt, és meddig tart a hatása?

  Az eredmény azonnal látható a kezelés után, de a végleges hatás kialakulásához általában két hét szükséges. A hyaluronsavas feltöltések tartós hatással bírnak, általában 18-24 hónapig lehet élvezni az eredményt, attól függően, hogy a kezelt területen milyen típusú hyaluronsavat alkalmaztak.

 • Mi a különbség a hyaluronsavas ráncfeltöltések és a botox kezelés között?

  A hyaluronsavas ráncfeltöltések és a botox kezelés két különböző esztétikai eljárás, bár mindkettő célja az arc megújítása és a ráncok enyhítése. A hyaluronsavas feltöltések során hyaluronsavat injektálnak a bőrbe, hogy kitöltse a ráncokat és visszaadja az arc fiatalságát. A botox kezelés során pedig botulinum toxin injekciót használnak az arc izmainak ellazítására, ami csökkenti a mimikai ráncokat és megelőzi az újabb ráncok kialakulását.

 • Milyen mellékhatások lehetnek a hyaluronsavas feltöltések után?

  A hyaluronsavas feltöltések általában biztonságos eljárások, de mint minden esztétikai beavatkozásnál, bizonyos mellékhatások előfordulhatnak. Ilyenek lehetnek az enyhe bőrpír, duzzanat, viszketés vagy érzékenység az injekciózás helyén. Ezek általában átmenetiek és maguktól elmúlnak néhány nap vagy egy hét után. Rendkívül ritka esetekben allergiás reakció vagy fertőzés is előfordulhat.

 • Mennyi ideig tart a kezelés és van-e szükség a felépülésre?

  A hyaluronsavas ráncfeltöltések és arcszobrászat általában viszonylag gyors és egyszerű eljárások. A kezelés időtartama attól függ, hogy mely területeket kezelik, de általában 15-60 percet vesz igénybe. A felépülés gyors, a legtöbb ember azonnal folytathatja mindennapi tevékenységeit a kezelés után. A kapott utasításokat azonban mindig követni kell, hogy elkerüljük a komplikációkat.

Botox kezeléssel kapcsolatos kérdések

 • Mire használható a Botox kezelés?

  A Botox kezelést általában az arc különböző területein alkalmazzák a ráncok és vonalak csökkentésére. A leggyakoribb kezelési területek közé tartoznak a homlok, szem körüli ráncok, szájszél, száj körüli vonalak, áll területe és nyak. Emellett a Botox kezelést más orvosi problémák, például a túlzott verejtékezés (hiperhidrózis) vagy a migrén kezelésére is alkalmazzák.

 • Mennyi ideig tartanak az eredmények, és milyen gyakran szükséges a kezelést megismételni?

  A Botox kezelés általában azonnali eredményeket nyújt, de a végleges hatás néhány napig akár egy hétig is eltart, miután az izmok teljesen ellazultak. Az eredmények időtartama általában 3-6 hónap, attól függően, hogy az egyéni anyagcsere és az izomaktivitás. A fiatalos megjelenés fenntartása érdekében ajánlott rendszeres időközönként visszatérni a kezelésre.

 • Milyen mellékhatásokra lehet számítani a Botox kezelés után?

  Bár a Botox kezelés általában biztonságos és jól tolerált, néhány lehetséges mellékhatás is előfordulhat. Ideiglenes vörösödés, duzzanat vagy enyhe fájdalom az injekció beadásának helyén átmeneti jellegű lehet. Ritkán előfordulhatnak olyan komplikációk, mint a szemhéj vagy a szemöldök lehúzódása, de ezek általában maguktól múlnak el. Fontos, hogy az eljárást képzett és tapasztalt orvos végezze, mivel ez csökkenti a mellékhatások kockázatát és biztosítja a kezelés biztonságos végrehajtását. Ha bármilyen aggasztó mellékhatást tapasztalsz a kezelés után, azonnal fordulj orvoshoz.

Skinbooster kezeléssel kapcsolatos kérdések

 • Mi a Skinbooster kezelés és hogyan működik?

  A Skinbooster kezelés egy olyan bőrfiatalító és bőrszerkezet javító eljárás, ami nem a hagyományos hialuronsavas feltöltések volumenpótlására szolgál. A kezelés középső rétegében fejti ki hatását, normalizálja a bőr vízegyensúlyát, így ragyogóvá és simává teszi a bőrt.

 • Mi a Profhilo kezelés és miben különbözik a hagyományos hialuronsavas arcfeszesítésektől?

  A Profhilo kezelés egy új megközelítése a hialuronsavas arcfeszesítésnek. Nemcsak természetesen volumenizálja és emeli az arcot, hanem átalakítja az öregedő és megereszkedett szöveteket is, jelentős feszesítő hatást biztosítva. A Profhilo a legmagasabb koncentrációjú hialuronsav alapú töltőanyag, amely visszaállítja az öregedő bőr feszességét és hidratáltságát.

 • Hogyan működik az NCTF 135 HA kezelés és milyen területeken alkalmazható?

  Az NCTF 135 HA egy vízállagú polirevitalizációs készítmény, amely több mint 50 összetevőt tartalmaz, mint például hialuronsav, vitaminok, aminosavak, nukleinsavak, koenzimek és antioxidánsok. Ez a kezelés alkalmas az arc, homlok, nyak, száj környéke, dekoltázs, szemkörnyék és kézfejek megfiatalítására is.

 • Kinek ajánlott az NCTF 135 HA kezelés és milyen eredmények várhatók?

  Az NCTF 135 HA kezelés minden korosztály számára javasolt a bőrminőség javítása és bőrtömörség megőrzése céljából. Klinikai vizsgálatok igazolják az anti-aging hatását. A kezelés hatékonyan kezeli a kisebb részterületeket is, mint például a szemkörnyék érzékeny bőrét vagy a száj körüli dohányzó ráncokat. Az eredmények közé tartozik a bőr hidratáltsága és feszessége, az egyenletesség, a bőrtömörség javulása, a pórusok méretének csökkenése és a vonalak kisimulása.

Látogass el hozzám!

Szakmai precizitásomat és maximális figyelmemet kínálom Neked a nálam töltött idő alatt.