Hyaluronsavas ajakfeltöltés Russian Lips technikával

Az ajakfeltöltés olyan esztétikai beavatkozás, melynek célja az ajkak teltebbé, fiatalosabbá tétele, hidratálása illetve esetleges eredendő asszimetria korrigálása.
Hyaluronsavas ajakfeltöltés Russian Lips technikával

Az ajakfeltöltés remek alternatívát jelent a vékony, esetleg aszimmetrikus ajkak méretének, formájának korrigálására, valamint az kor előrehaladtával a száj körül megjelenő apró ráncok eltüntetése. Az eljárás során azonnali eredményt érhetünk el mindössze néhány tűszúrással.

A divat és a trendek folyamatosan változnak. Én kifejezetten a ma legdivatosabb russian lips technikával dolgozom, hiszen a “kacsaszáj” ma már nem divat, a lapos ívelt ajkak hódítanak manapság.

Mi is az a russian lips technika?

A Russian Lips egy olyan speciális ajakfeltöltési technika, amellyel az ajkakat szív alakúra formázzuk. Innen ered az elnevezés is, hiszen a szív alakú, telt ajkak az orosz babák csodálatos festett ajkait idézik.

Az ajkak középső területének teltséget adva, a Cupido-ív hangsúlyozásával biztosít látványos változást. A Russian Lips technika célja nem az ajkak vastagítása és az extrém volumenizálás, hanem az ajkak kontúrjainak kihangsúlyozása és a száj középső részének formázása, ezáltal gyönyörű lapos, telt ajkakat biztosítva.

Kinek alkalmas a russian lips technika?

A Russian Lips mindenki számára alkalmas technika, hiszen akár első, akár sokadik töltésed mindenképpen lenyűgöző ajkakat kölcsönöz.

Azonban fontos megjegyezni, hogy kevésbé lesz látványos és esztétikus az ajaktöltésed abban az esetben, hogyha sok töltőanyag van a szádban,illetve ha hagyományos töltési technikával készült a korábbi ajak töltésed, hiszen ezt ezzel a technikával korrigálni nem lehetséges.

Abban az esetben, ha nem vagy elégedett korábbi töltéseiddel ,érdemes előbb oldásra bejelentkezned, hogy aztán a lehető legszebb eredményt kaphasd.

Mennyire fáj az ajakfeltöltés?

Bár fájdalomküszöbünk nem egyforma, az előzetes érzéstelenítés és a finom technika által a Russian Lips ajakfeltöltés szinte alig érezhető! Nem kell aggódnod, hiszen mindent megteszünk a kényelmed érdekében! Ráadásul prémium anyagokkal és a legnagyobb szakértelemmel várlak, így az ajakfeltöltés szinte alig jár bármilyen kockázattal!

Gyakori kérdések

 • Mi az ajakfeltöltés célja és milyen problémákra jelenthet megoldást?

  Az ajakfeltöltés célja az ajkak méretének és formájának korrigálása, valamint a száj körül megjelenő apró ráncok eltüntetése. Egyeseknek vékony vagy aszimmetrikus ajkakat lehet ezzel korrigálni, míg másoknál az öregedéssel járó ajakráncokra jelenthet megoldást.

 • Miben különbözik a Russian Lips technika más ajakfeltöltési módszerektől?

  A Russian Lips egy speciális ajakfeltöltési technika, amellyel az ajkakat szív alakúra formázzák. Az eljárás célja nem az ajkak vastagítása és az extrém volumenizálás, hanem az ajkak kontúrjainak kihangsúlyozása és a száj középső részének formázása, hogy gyönyörű lapos, telt ajkakat eredményezzen.

 • Kinek ajánlott a Russian Lips technika?

  A Russian Lips technika mindenki számára alkalmas, akár valaki először vesz részt ajakfeltöltésen, akár már többször is kipróbálta a beavatkozást. Azonban fontos megjegyezni, hogy ha korábban nagy mennyiségű töltőanyaggal töltötték fel az ajkakat más technikával, akkor a Russian Lips technika eredménye kevésbé lesz látványos és esztétikus. Ilyen esetekben érdemes előbb oldásra bejelentkezni.

 • Milyen fájdalomra lehet számítani az ajakfeltöltés során?

  Az ajakfeltöltés szinte alig érezhető fájdalommal jár, mivel az előzetes érzéstelenítés és a finom technika segít enyhíteni a kellemetlenséget. A szakember prémium anyagokkal dolgozik és a legnagyobb szakértelemmel végezheti el a beavatkozást, ezért a kockázatok minimálisak.

Szolgáltatásaim

Szeretnél javítani a megjelenéseden, és ezzel magabiztosabb lenni műtéti beavatkozás nélkül? Látványos és hosszan tartó megoldások, professzionális termékekkel.

Látogass el hozzám!

Szakmai precizitásomat és maximális figyelmemet kínálom Neked a nálam töltött idő alatt.